Convenis


Registre de la Propietat

Destinat a facilitar, mitjançant fax, l’obtenció de notes simples informatives sense necessitat que l’API es traslladi a la seu dels Registres.

Banc Sabadell  

Conjunt de productes i serveis financers, que ofereix el Banc Sabadell. Targetes, crédits, comissions, etc.  Mes informació

Cadastre

El Col·legi compta amb un Punt d’Informació Cadastral (PIC), que ofereix als col·legiats els següents serveis:

  • Consulta lliure i certificació electrònica de dades cadastrals no protegides i cartografia digital.
  • Consulta i certificació electrònica per als titulars cadastrals de les dades protegides, (quan ho sol·liciti el propi titular cadastral o representant autoritzat).
  • Certificació negativa de béns immobles o de la circumstància de no figurar com a titular cadastral (quan ho sol·liciti el propi titular cadastral o representant autoritzat).

Borsa de lloguer social de l’Ajuntament de Lleida

Una manera de gestionar els pisos dels vostres clients (lloguer social) i col·laborar amb les persones i famílies amb una situació econòmica complicada, ajudant a complir amb un dret  bàsic d’accés a l’habitatge.

Pisos.com

Conveni entre el Col·legi amb l’empresa Habitatsoft, s.l. propietària del portal immobiliari pisos.com, el qual es troba en el rànquing de portals immobiliaris més visitats.

 Immofactory

Contractació del gestor en condicions preferents

 Fotocasa

Descomptes específics per als socis API

Tasaplus

Programa de valoracions automàtiques “on line” que poden utilitzar gratuïtament els col·legiats en situació d’EXERCENTS.

Lant Advocats

Gràcies a aquest acord de col·laboració podreu complir, tramitació on line, amb les vostres obligacions vinculades amb la LOPD i la Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals, amb rapidesa i un ajustat cost de tramitació.

Bonet Consulting

Empresa especialitzada en l’adequació de la seva empresa a la directriu europea realitava a la llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals. Tracte personalitzat, cursos de formació específics.

Previntegral

Adaptació a la normativa sobre prevenció de riscos laborals amb condicions de preu preferents. Estudis personalitzats

Iberdrola
Gràcies aquest acord  tots els col·legiats i associats interessats podran realitzar les funcions de subagents d’aquesta companya elèctrica obtenint uns interessants  ingressos per la seva gestió, a més d’oferir  un productes força competitiu als seus clients

Einesa, Katae, Einalba

Les millors relació qualitat, preu, eficiència del mercat en la tramitació dels certificats d’eficiència energètica per als vostres clients. Tracte preferent i de prescriptor.