12 i 13 de novembre de 2016 – 2n Saló Immobiliari Ciutat de Lleida


 

image001-3-1024x488

 

II Saló Immobiliari Ciutat de Lleida

El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida, organitza la segona edició del Saló Immobiliari Ciutat de Lleida

El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida i Província, és una corporació de dret públic que està actiu a la ciutat de Lleida des del 6 juny de l’any 1949 englobant, amb les prop de 200 agències immobiliàries que pertanyen al Col·legi, la major part del sector immobiliari de Lleida i província.

El Col·legi vetlla perquè els agents que formen part d’aquest col·lectiu treballin amb transparència i professionalitat, complint amb tota la normativa existent i donant garanties econòmiques als seus clients mitjançant les assegurances de Responsabilitat Civil i Caució que tenen contractades.

És prioritat dels nostres Agents de la Propietat Immobiliària (API) que les persones que vulguin realitzar qualsevol tipus d’intermediació immobiliària (lloguer, compra, venda…) ho facin amb la tranquil·litat de que compten amb l’experiència, la professionalitat, les garanties i el saber fer dels millors professionals que estaran al seu costat en tot moment per ajudar-lo i assessorar-lo en un dels moments més importants de la seva vida, adquirir una vivenda. I tot això sempre recolzat pel Col·legi.

Per aquest motiu creiem que Lleida necessitava un Saló on totes les persones que estiguin buscant vivenda (lloguer/compra) o vulguin vendre o llogar algun immoble, local… tinguessin tot un cap de setmana un lloc al que poder anar en el que trobaran els millors professionals del sector disposats a ajudar-los i a que aconsegueixin el seu objectiu.

Aquest és ja el segon any que s’organitza i sols podem dir que l’edició de l’any passat va ser tot un èxit amb gran afluència de públic i amb gran satisfacció també per part de les Agències que van participar-hi. Va ser un Saló que va tenir molta repercussió mediàtica i se’n va fer ressò gran part de la premsa escrita, ràdios i televisions locals.

Per això aquest any tornem, i amb més força i ganes que mai, perquè creiem que és, sens dubte, el millor moment i al millor preu per comprar casa teva. Tal i com expliquen els grans economistes, com per exemple el sr. Gonzalo Bernardos (economista especialitzat en assessorament immobiliari), estem en la millor època per accedir a un habitatge propi, i tot això ve acompanyat pel bon moment financer que es troba avui dia al mercat, ja que una família pot aconseguir una hipoteca a 30 anys amb un interès fix que no arribi al 3%, la qual cosa suposa tenir una quota mensual inferior al 30% del seu salari, evitant així una possible morositat d’aquesta, i el banc, té la garantia que inclús amb el suposat cas que aquesta família no pogués pagar, podria vendre’l sense problemes ja que la tendència dels preus són a l’alça. (podeu veure vídeo explicatiu del sr. Bernardos en aquest enllaç)

http://www.gonzalobernardos.es/videos/ahora-se-puede-comprar-vivienda-con-menos-de-un-30-del-salario/

 

Així doncs, us esperem els dies 12 i 13 de novembre al II Saló Immobiliari Ciutat de Lleida que tindrà lloc a la Llotja de Lleida de 10:00 del matí a 21:00 de la nit.

Per a qualsevol dubte o si voleu més informació podeu trucar al telèfon 973 24 29 48 o enviar un correu electrònic a info@apilleida.com.