Immoscòpia una cita obligada i única del món immobiliari

El divendres 16 de maig tindrà lloc la III Jornada Immoscòpia que, sota el títol Noves idees, noves eines, tractarà sobre les oportunitats que s’obren als professionals immobiliaris en el nou mercat immobiliari que es va consolidant, sobre com identificar-les, sobre com adaptar-s’hi i treure’n el màxim profit amb l’objectiu final d’oferir serveis de valor a la societat.

Parlarem, des d’un punt de vista pràctic i funcional, sobre aquelles eines que permetin a les agències immobiliàries esdevenir més pluridisciplinars i aportar valor afegit. I ho farem des d’una ciutat que s’ha reinventat i que ha consolidat un model urbà sostenible i de qualitat, i en plena celebració de la 59 a Exposició de Flors, Monuments, Patis i Jardins, que converteix la ciutat de Girona en un immens espectacle visual durant una setmana.

Engrescador? No perdis el temps, doncs. Entra a www.immoscopia.cat i inscriu-te ja! Si ho fas abans del 7 d’abril podràs gaudir d’un preu especial i, en el cas que vulguis aprofitar per experimentar durant el cap de setmana l’immens espectacle visual que és Girona durant aquests dies, t’oferim allotjament amb tarifes preferencials. Afanya’t! És molt possible que les places s’exhaureixin ràpidament!

Més informació

  • Lloc: Girona Un escenari únic i especial
  • Dia: Divendres, 16 de maig. Un moment únic: temps de flors.
  • Motiu: III Jornada Immoscòpia. Una cita immobiliària única: 
Jornada Immoscòpia
Facebook
Twitter
LinkedIn

Accés Intranet