Manifest del Col·legi API sobre la convocatòria de Referèndum del 1-O

Manifest del Col·legi oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida

Convocatòria de referèndum del día 1-O

A rel dels esdeveniments que s’estan produint al nostre país en els darrers dies, la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida manifesta:

  • Que la nostra institució està compromesa en l’exercici d’una de les seves funcions públiques: la defensa activa dels drets de la ciutadania, com a part integrant que és de la societat civil catalana.
  • Que la nostra corporació ha exercit en el passat i ho continuarà fent, el seu paper d’impulsora de drets i llibertats, com no pot ser d’altra forma d’acord amb la seva naturalesa de societat civil organitzada. I en aquest sentit, manifesta públicament, de forma col·lectiva i col·legiada, el seu compromís inequívoc amb la democràcia, amb el dret al vot i amb el dret de la nació catalana a la seva autodeterminació. En la defensa d’aquests drets ciutadans bàsics, ni les persones, ni les institucions, no podem desentendre’ns-en.
  • Que rebutgem de forma categòrica la imputació dels alcaldes i alcaldesses, i de les persones vinculades en la preparació del Referèndum de l’1-O, pel fet de defensar el dret a vot de tothom, i els hi donem tot el nostre suport i solidaritat.
  • Que fem una crida a la participació per tal que l’1-O es converteixi, en una jornada d’afirmació col·lectiva i de compromís, amb els drets fonamentals i les llibertats públiques de forma pacífica i democràtica, com ha estat en els darrers anys.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Accés Intranet

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue