Manifest del Col·legi API sobre la convocatòria de Referèndum del 1-O

Manifest del Col·legi oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida

Convocatòria de referèndum del día 1-O

A rel dels esdeveniments que s’estan produint al nostre país en els darrers dies, la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida manifesta:

  • Que la nostra institució està compromesa en l’exercici d’una de les seves funcions públiques: la defensa activa dels drets de la ciutadania, com a part integrant que és de la societat civil catalana.
  • Que la nostra corporació ha exercit en el passat i ho continuarà fent, el seu paper d’impulsora de drets i llibertats, com no pot ser d’altra forma d’acord amb la seva naturalesa de societat civil organitzada. I en aquest sentit, manifesta públicament, de forma col·lectiva i col·legiada, el seu compromís inequívoc amb la democràcia, amb el dret al vot i amb el dret de la nació catalana a la seva autodeterminació. En la defensa d’aquests drets ciutadans bàsics, ni les persones, ni les institucions, no podem desentendre’ns-en.
  • Que rebutgem de forma categòrica la imputació dels alcaldes i alcaldesses, i de les persones vinculades en la preparació del Referèndum de l’1-O, pel fet de defensar el dret a vot de tothom, i els hi donem tot el nostre suport i solidaritat.
  • Que fem una crida a la participació per tal que l’1-O es converteixi, en una jornada d’afirmació col·lectiva i de compromís, amb els drets fonamentals i les llibertats públiques de forma pacífica i democràtica, com ha estat en els darrers anys.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Accés Intranet