Benvinguts al nou web del Col·legi dels API de Lleida

Desprès d’unes setmanes “fora de joc” pel que fa a la presència del nostre web a internet ja tenim operatiu el nou web del Col·legi dels API de Lleida tot i que encara està en període  de proves.

Aquest nou web, que en el decurs dels propers dies tindrà operatives totes les seves funcionalitats -especialment pel que fa a les prestacions d’ús exclusiu per als col·legiats i associats de API Lleida –  neix amb una triple finalitat. En primera instància, esdevenir un canal d’informació, dinàmic i actiu, des del qual poder explicar d’una manera general els nostres actius, la nostra activitat i la nostra funció com organització empresarial.

Per altra banda, amb aquest web posem al vostre abast una eina de consulta pràctica des de la qual podreu accedir –de manera exclusiva- a diferents informacions i documents d’interés. Així mateix, aquest web esdevindrà un punt de trobada per a tots els col·legiats i associats d’API Lleida, ja que incorpora un fòrum des de el qual podreu conversar i crear una xarxa d’interconnexió privada en diferents àmbits amb la resta dels API de Lleida. www.apilleida.cat   també us ofereix la possibilitat de crear la vostra pròpia «targeta de presentació» des de la qual podreu presentar-vos de manera personalitzada a tots els potencials clients que visitin el web.

Finalment, aquesta pàgina tindrà una clara funció informativa envers  la societat  i, especialment, per al potencial consumidor de productes i serveis immboliaris. Des d’aquesta nova plana es farà especial menció sobre la importància de treballar amb un API, els seus drets com a consumidor i sobre com la millor manera de protegir-los és treballant amb un agent immobiliari registrat, etc.

Aquesta és «la vostra» pàgina, així que com sempre seran molt ben rebuts els vostres comentaris, suggeriments, crítiques… tan sols recordar que algun apartat encara no està plenament operatiu, especialment pel que fa a l’actualització del vostres perfil.

Cada agent tindrà els seu propi codi d’accès per a les parts privades (accès a documentació, fòrum, etc.) del web. En breu, via correu electrònic us facilitarem les claus.

Captura de pantalla 2014-03-19 a la(s) 12.26.08
Facebook
Twitter
LinkedIn

Accés Intranet