Presentació Ajuntament Venda de Sòl Municipal

Èxit d’assistència a la presentació de venda de sòl urbà i rural de l’Ajuntament de Lleida al Col.legi d’Agents de la Propietat Immobiliària, on el tinent d’alcalde i regidor de l’Hàbitat Urbà i Rural, Fèlix Larrosa, ha presentat l’estratègia de venda de sòl de l’Ajuntament de Lleida al Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària.

http://urbanisme.paeria.es/documents/Venda_Parcelles_2a_fase.pdf

http://urbanisme.paeria.cat/venda_finques_2/index.html

IMG-20170221-WA0000
IMG-20170221-WA0001
20170221_103626

Una de les informacions del Notícies Vespre de TV Lleida és que la regidoria de gestió de l’hàbitat urbà i rural de la Paeria ha presentat el paquet de 7 solars que licita ara per valor d’un milió i mig d’euros al Col•legi d’Agents de la Propietat Immobiliària.  Podeu veure la notícia en el següent enllaç a partir del minut 4:08

http://lleidatelevisio.xiptv.cat/noticies/capitol/noticies-vespre-21-02-2017#.WK1Mh9S7lqU.email

Entrevista al President del Col·legi dels API a UA1:

El president del col.legi d’APIS de Lleida, Josep Maria Esteve, ha qualificat d’històrica aquesta col.laboració, que afecta parcel.les municipals residencials, industrials i comercials

El Col.legi d’Agents de la Propietat Immobiliària lleidatà ha arribat a un acord amb l’ajuntament de Lleida per ajudar a comercialitzar les parcel.les municipals que els consistori treu a licitació. D’aquesta manera es vol fomentar que aquests terrenys tinguin més sortida comercial i evitar que les licitacions quedin desertes.

El president del col.legi d’APIS de Lleida, Josep Maria Esteve, ha qualificat d’històrica aquesta col.laboració, que afecta parcel.les municipals residencials, industrials i comercials . Considera que l’acord, que contempla també un assessorament dels API sobre el preu dels solars, serà molt positiva per totes les parts. I és que Esteve ha explicat que moltes vegades les parcel.les que l’ajuntament treu a licitació queden desertes d’ofertes perquè molts usuaris desconeixen l’operació. El col.legi dels API informarà els seus clients sobre aquestes possibilitats i també es podran encarregar de la gestió. Josep Maria Esteve ja ha avançat que hi ha parcel.les municipals on s’ha detectat interès per part dels usuaris. Seria el cas de la zona Sur 2 de Ciutat Jardí, on l’ajuntament va fer l’any passat una primera licitació «que va costar molt de sortir». Ara en canvi el President del Col.legi dels Api confia que hi hagi una bona resposta comercial «hem consensuat un preu, que és atractiu, i crec que la demanda hi és».

Més informació en el següent enllaç UA1 Lleida:

http://www.ua1.cat/noticies/acord-entre-el-collegi-dapis-de-lleida-i-la-paeria-donar-sortida-les-parcelles-municipals

Facebook
Twitter
LinkedIn

Accés Intranet