API.CAT

eL PORTAL

 

API.CAT és el portal inmobiliari de l’organització professional API – Col·legis i associació d’agents immobiliaris, que agrupa el col·lectiu d’agents més nombrós de Catalunya, amb més de 2.000 membres homologats per la Generalitat. Amb una trajectòria de més de 60 anys, l’organització líder en el sector de la mediació immobiliària a Catalunya, posa al servei dels consumidors el coneixement expert dels seus agents i una oferta immobiliària àmplia en el territori.

Preguntes freqüents

api.cat agrupa els immobles comercialitzats pels agents que pertanyen a alguna de les entitats que formen part del grup API – Col•legis i associació d’agents immobiliaris:

En què es diferencia el portal api.cat de la resta de portals immobiliaris?

api.cat no és només un portal immobiliari de producte com els que estàs acostumat a visitar. Tots els immobles d’api.cat estan cormecialitzats per agents de l’organització professional API – Col•legis i associació d’agents immobiliaris, per la qual cosa compten amb la garantia del nostre col•lectiu.

Què significa això?

 Significa que no només tens la possibilitat d’accedir a una àmplia oferta immobiliària (rigorosa i restringida a agents homologats per la Generalitat i sotmesos voluntàriament al codi de conducta i disciplina del col•lectiu API), sinó que comptaràs amb l’assessorament d’un professional especialitzat que s’assegurarà que els tràmits siguin correctes, t’informarà dels incovenients i avantatges de la teva decisió, et recomanarà les millors solucions si l’operació es complica… un professional que entèn el sector immobiliari i t’ajudarà a entendre’l.

Perquè, en definitiva, fer-te costat en el procés de compra, venda i lloguer d’un immoble és la nostra raó de ser.

Puc anunciar un immoble a api.cat?

El nostre portal immobiliari només acull immobles comercialitzats pels membres de l’organització professional API – Col•legis i associació d’agents immobiliaris. Si vols que un dels nostres professionals s’encarregui de la compravenda del teu immoble, posa’t en contacte amb algun agent immobiliari de la teva zona.

Trobaràs un llistat complet d’agents al web del Col•legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de la teva província, al qual podràs accedir des de http://api.cat/que-es-api

Captura de pantalla 2014-02-20 a la(s) 15.38.29

He de registrar-me per veure els immobles?

No. Pots realitzar cerques o veure la informació de cada immoble sense necessitat d’estar registrat. Però registrar-te a api.cat et permetrà marcar els immobles que t’interessen como a preferits, la qual cosa facilitarà la teva navegació pel portal.

Com em registro a api.cat?

 Accedeix a la secció Registra’t i omple les dades que et sol•liciten. Trobaràs un accés a aquesta secció a la part superior dreta de la pàgina d’inici.

Quin és el meu nom d’usuari per entrar a api.cat?

 Si ets particular, el teu usuari coincideix amb l’e-mail que ens vas facilitar en registrar-te a api.cat. Si ets un membre d’API, el teu usuari coincideix amb el teu número d’agent.

Com busco un immoble?

Pots fer servir el cercador de la pàgina d’inici. Indica quina operació t’interessa realitzar (compra o lloguer), el tipus d’immoble que prefereixes (pis, dúplex, casa rural, etc.) i quina és la seva ubicació (localitat i província). Els resultats de la cerca et mostraran tots els immobles d’api.cat que responen als criteris indicats.

Si t’ho estimes més, pots fer servir la Cerca ràpida. Des d’allà accediràs fàcilment a un llistat de pisos organitzat per poblacions. Nomes et caldrà triar la província que t’interessa i, a continuació, la població on busques pis.

A més, a la pàgina de resultats de la cerca trobaràs un formulari de Cerca avançada. A part del tipus d’immoble i la localització, aquest formulari et permetrà indicar altres característiques de l’immoble que busques, como el preu o la mida. Així, la teva cerca quedarà millor definida i serà més fàcil.

Com puc guardar els meus immobles preferits?

 Si descobreixes un immoble interessant entre els resultats de cerca, el pots marcar com a preferit fent clic a l’estrella que veuràs al costat de les dades de l’immoble, al marge dret del llistat. Així conservaràs la informació i podràs consultar-la sempre que vulguis entrant a la secció Immobles preferits de la teva zona privada. Recorda que has d’estar registrat i accedir al portal com a usuari per poder realitzar aquesta operació.

Captura de pantalla 2014-02-24 a la(s) 10.38.50Com puc rebre més informació d’un immoble que m’interessa?

Contacta amb l’agent immobiliari que s’encarrega de la seva comercialització: ell et facilitarà tota la informació que necessitis. Trobaràs les seves dades de contacte a la fitxa de l’immoble.

Per a què em serveix la calculadora financera?

api.cat et dóna l’opció de calcular quants diners hauries de pagar mensualment en funció de l’import que vols sol•licitar al banc. Per a això, pots fer servir la calculadora financera que trobaràs a la secció Finançament. Només cal que introdueixis l’import que vols sol•licitar, l’interès aplicat i el nombre d’anys en què tens previst pagar la hipoteca, i la calculadora et mostrarà automàticament quant pagaràs cada  mes.

Puc rebre alertes d’immobles per e-mail?

Sí. Només t’has de donar d’alta al nostre butlletí electrònic i rebràs les ofertes més destacades directament a la teva bústia de correu.

Com puc donar-me d’alta al butlletí electrònic?

Entra a la secció Et trobem pis, selecciona al formulari les característiques de l’immoble que busques i facilita’ns el teu e-mail.

Com em puc donar de baixa al butlletí electrònic?

A la secció Et trobem pis  veuràs les instruccions per donar-te de baixa del butlletí.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Accés Intranet